جديد المدائح

جديد المدائح

Multimedia Uutuudet

    

إذاعة نداء المعرفة- بيروت

Radio 2mfm- Australia

Radio Tayba- Saksa

you are here:
Kuinka Tulla Muslimiksi? Print Email
Suomi - Islamin Tietoja

Halutessanne tulostaa tämän asiakirjan huomioikaa, että paperi sisältää kunnioittavia sanoja, joita ei saa heittää likaiseen paikkaan

Kuinka Tulla Muslimiksi?

Ylistys Allaahille, kohottakoon Allaah profeetta Muhammadin arvoa ja hänen Muslimisukulaistensa ja kumppaneittensa arvoa, sekä suojelkoon hänen kansaansa siltä, mitä hän pelkää sille tapahtuvan.

 

Ihmisestä tulee Muslimi kun hän uskoo kahteen uskontunnustukseen (arabiaksi: äsh-shähäädätäin) "kuuntele painamalla tästä" ja sanoo ne aikomuksenaan jättää kaikki vääräuskoisuus.

Kaksi uskontunnustusta ovat suomeksi:

Minä uskon ettei ole Jumalaa muuta kuin Ällaah,

ja minä uskon että Muhämmäd on Ällaah:in viestintuoja

"kuuntele painamalla tästä"

 

Henkilö, joka ei ole Muslimi, tulee Islamiin uskomalla kahteen uskontunnustukseen, ja sanomalla ne aikomuksenaan jättää kaikki mikä on vääräuskoisuutta.

Ensimmäinen tunnustus tarkoittaa, että kukaan tai mikään muu ei ansaitse palvomista, kuin Jumala, joka on kaiken Luoja.

Toinen tunnustus julistaa että Muhämmäd, Aäbdullaah:in poika, joka syntyi Mekassa noin 1400 vuotta sitten, on Jumalan viestintuoja. Hänet oli lähetetty kertomaan, mitä Jumala oli hänelle ilmoittanut, jotta ihmiset uskoisivat, ja toimisivat Jumalan ilmoittamien lakien mukaan. Muhämmäd oli totuudellinen kaikessa mitä hän kertoi.

Kaksi uskontunnustusta kieltävät Jumaluuden kaikilta ja kaikelta paitsi Jumalalta itseltään. Molemmat uskontunnustukset on sanottava yhdessä, jotta henkilöstä tulee Muslimi.

 

Ylistys Jumalalle,

suokoon Hän meille hyvä loppu,

Ja Ällaah tietää parhaiten

 
2010 - 2017 Suomen Muslimien Verkkosivu, Islam Tieto - موقع مسلمي فنلندا، عِلمُ الإسلام.